Waarom Galleon Systems

Galleon heeft het grootste assortiment tijdsynchronisatieproducten ter wereld. Van speciale onafhankelijke NTP-tijdservers die alle computers in een netwerk kunnen synchroniseren, tot een atoomklok om een enkele pc te synchroniseren, Galleon heeft het juiste tijdsynchronisatieproduct voor u. Als gespecialiseerd bedrijf in tijdsynchronisatieproducten met meer dan 3000 installaties van klanten in Europa, Amerika, Azië en Australië bieden wij producten aan die hun waarde hebben bewezen.

Klik hier om onze volledige productlijst te bekijken.

Klik hier om onze klantenlijst te bekijken.

Galleon Tijd Synchronisatie

Galleon Systems NTP GPS servers en NTP wandklokken worden gebruikt door organisaties over de hele wereld, voor een betrouwbare gesynchroniseerde tijd 24 uur per dag, 365 dagen per jaar! Dit zijn slechts enkele van onze klanten:

Klantenreferenties

Galleon helpt niet alleen bedrijven, maar ook universiteiten en hogescholen

Logo Eastbourne College

"Ik wil Galleon Systems bedanken voor het steunen van een A-niveau student met zijn ontwerp- en technologieproject hier op het college. Hun snelle reactie op onze voorbeeldaanvraag heeft hem het vertrouwen gegeven om een radiocodeklok te bouwen met behulp van PIC-programmeertechnieken."

"Ik ben blij te kunnen zeggen dat de radiochip de eerste keer werkte en nu voldoet aan de eisen van het RS232-protocol. Ik zal ervoor zorgen dat uw bedrijf erkenning krijgt in zijn projectdocumentatie. Nogmaals bedankt voor uw hulp om de volgende generatie elektronica-ontwerpers op de eerste sport van de ladder te krijgen."

Klanten die de betrouwbaarheid van Galleon en de lange levensduur van onze producten waarderen

Logo Mount Sinai Hospital

"We zijn zeer tevreden met jullie NTP tijdserver GPS. Wij gebruiken het apparaat om de tijd in onze serveromgeving nauwkeurig bij te houden en tot op heden werkt dit apparaat vlekkeloos. De GPS-antenne staat voortdurend in contact met minstens 3 GPS-satellieten en het toestel zelf houdt de tijd zeer nauwkeurig bij."

"De TimeSync-software is gemakkelijk te gebruiken en zeer veelzijdig in een gemengde serveromgeving. Zowel onze Unix- als Windows-servers synchroniseren hun tijd met uw software en dit heeft geresulteerd in nauwkeurige planning en verwerking in onze applicaties."

Logo Garban Intercapital PLC

"We hebben de Galleon ServerARC rond 5 februari 1998 gekocht en hij draait met succes op een Compaq Alpha 1000 met Tru64 Unix versie 4.0F. Dit was ook de oorspronkelijke gastheer. Het heeft continu gewerkt sinds we het kochten We hebben het ingesteld en gebruiken de host als de belangrijkste NTP-klok waarmee al onze andere hosts hun tijd synchroniseren."

Logo RSL City Space

"We hebben het apparaat gekocht voor gebruik in een machine voor het afdrukken van certificaten in het National Maritime Museum in Greenwich. De machine drukt certificaten af met de exacte Greenwich Mean Time erop gedrukt en stuurt ook een LED-klok aan. Daarom was nauwkeurige tijdsynchronisatie essentieel."

Logo Meggitt

"Wij gebruiken al 10 jaar een klok met tijdserver en vertrouwen op dit product om onze servers en pc's op de juiste tijd in te stellen. Wij zijn meer dan tevreden over de producten en ondersteuning van Galleon."

Logo BauBedrijf van Norwich en Peterborough

"Norwich and Peterborough Building Society gebruikt sinds 1998 een Galleon-klok en gebruikt deze met de software voor tijdsynchronisatie. In al die tijd zijn er geen problemen geweest. Het systeem heeft deze keer 1200 werkstations en servers betrouwbaar synchroon gehouden, evenals routerswitches en talrijke apparaten."

Logo Stagecoach UK Bus

"Wij kochten ruim vijf jaar geleden een Galleon Server ARC Atomic Radio Clock. Het was echt gemakkelijk te installeren, was betrouwbaar en, afgezien van de jaarlijkse vervanging van de batterij, onderhoudsvrij. Vooral de nauwkeurigheid ervan. Nauwkeurige tijden zijn van het grootste belang voor de vervoersector om de juiste planning/timing van onze bussen te waarborgen. Een bus die te laat (of te vroeg) vertrekt is slecht nieuws. Tijd is letterlijk geld! Het product van Galleon voldoet perfect aan de eisen."

Logo Newcastle Astronomisch Observatorium

"Ik kocht ongeveer 10 jaar geleden een PC-uurwerk van Galleon Systems. Ik gebruik het op mijn PC in een astronomisch observatorium en het geeft me een nauwkeurige tijd om mijn telescoop te synchroniseren. Het werkt in de winter in vrij koude omstandigheden, die de sterrenwacht niet kan verwarmen omdat dit de kijkomstandigheden zou beïnvloeden Ik vervang de batterijen één keer per jaar en verder zit het gewoon en werkt het probleemloos!"

"Het heeft me in 10 jaar niet één keer in de steek gelaten en ik hoop dat het nog vele jaren zal blijven functioneren."

Klanten die het reactievermogen van Galleon bij technische ondersteuning waarderen

Logo ntlworld

"Ik wil Mark Neal van Galleon Systems bedanken voor de zeer snelle reactie op mijn vraag van vandaag over de status van de Rugby-zender. In feite kwam het antwoord in ongeveer twee uur."

Klanten die de eenvoudige installatie van Galleon-producten waarderen

Logo Anovo

"Hallo, ik dacht ik laat je even weten dat we de eerste 4 klokken hebben geïnstalleerd. Iedereen is erg blij. Uitstekende zichtbaarheid met de rode LED. Een 3 meter hoge back-to-back klok voor een productielijn van 3000 m2 is een succes."

"Persoonlijk geniet ik van de mogelijkheid om Telnet te programmeren. Het duurt minder dan een minuut om de klok te parametreren :) Hartelijk dank voor uw advies dat ons heeft geholpen de juiste keuze te maken."

"Nog een fijne dag"

Logo NHS Scozia

"Ik dacht ik bel je even. Ik heb het ServerARC IP65 systeem gekocht en gisteren geïnstalleerd. Het duurde slechts vijf minuten om het te installeren en het werkt prachtig!"

Klanten die de gratis technische ondersteuning van Galleons gedurende de hele levenscyclus van het product waarderen. waarderen

Logo DCS Solutions

"Ik ging gisteren naar Tilmanstone Salads en installeerde de NTP software zonder problemen."

"Bedankt voor al je hulp met deze. Kun je ook Andrew in je kantoor bedanken voor zijn steun gisteren."

Voordelen van Galleon producten

 • Automatische tijdsupdate - geen tussenkomst van de gebruiker nodig.
 • Eenvoudige installatie.
 • Omvangrijk productaanbod: van speciale NTP-tijdservers in rackmount die de tijd van duizenden computers in een netwerk synchroniseren, tot eenvoudige atoomklokken die op één pc worden aangesloten.
 • Kosteneffectief: als specialist in tijdsynchronisatie heeft Galleon een uitgebreid productassortiment, zodat u het juiste product voor uw behoeften kunt kopen.
 • Betrouwbaar: Galleon atoomklokken en NTP tijdservers worden gebruikt door meer dan 3000 organisaties wereldwijd en zorgen voor een betrouwbare tijdsynchronisatie 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.
 • 3-6 jaar garantie: Galleon geeft 3-6 jaar garantie op alle network time server producten (producten waarvan de productcode begint met NTS).
 • Levenslange technische ondersteuning: Galleon vindt dat technische ondersteuning gratis beschikbaar moet zijn zolang u het Galleon-product wilt gebruiken.
 • GPS, DCF en MSF: Gebruik van het Duitse DCF-tijdsignaal, het Britse MSF-signaal of GPS-satellieten. Het Duitse DCF-signaal is het beste voor Midden-Europa en kan tot 1500 km van Frankfurt worden ontvangen. Het door Rugby uitgezonden MSF-tijdsignaal is het sterkste radiotijdsignaal in het Verenigd Koninkrijk en kan tot op 1500 km afstand worden ontvangen. De Britse eilanden liggen ook binnen dit bereik. GPS kan overal ter wereld worden ontvangen. Indien gewenst kunt u alle tijdbronnen koppelen aan uw Galleon NTP tijdserver voor redundantie indien één tijdbron niet beschikbaar is.
 • Synchroniseer alle netwerkcomputers met de exacte tijd en datum, nu en in de toekomst.

FAQ

NTP is een internetprotocol dat wordt gebruikt om klokken op computernetwerken binnen enkele milliseconden van de gecoördineerde universele tijd (UTC) te synchroniseren. Hiermee kunnen apparaten UTC aanvragen en ontvangen van een server, die op zijn beurt de exacte tijd ontvangt van een atoomklok.

NTP (momenteel versie 4) is eigenlijk drie dingen in één:

 • een softwareprogramma dat op de achtergrond van Windows of UNIX draait
 • een protocol dat tijdwaarden uitwisselt tussen servers en cliënten
 • een reeks algoritmen die de tijdwaarden verwerken om de systeemklok vooruit of terug te zetten

Verdere informatie: Wat is NTP?

Momenteel gaat de meest nauwkeurige bestaande atoomklok, ontwikkeld door het NIST (National Institute for Standards and Time), elke 3,7 miljard jaar een seconde terug; maar met nieuwe berekeningen suggereren onderzoekers dat zij nu een berekening kunnen maken die zou kunnen leiden tot een atoomklok die zo nauwkeurig zou zijn dat hij slechts elke 37 miljard jaar een seconde zou verliezen (drie keer langer dan het universum bestaat).

Dit zou de atoomklok nauwkeurig maken tot op een quintiljoenste van een seconde (1.000.000.000.000.000ste van een seconde of 1x 1018).

Verdere informatie: Hoe nauwkeurig is de NTP-tijd?

Om de juiste tijdserver voor uw bedrijf te kiezen, moet u eerst beslissen welke tijdbron het beste is. GPS is de populairste tijdbron die tegenwoordig door tijdservers wordt gebruikt. Het ontvangen van GPS-tijd is echter niet altijd praktisch. Om tijdsignalen van GPS-satellieten te ontvangen, moet een antenne vrij zicht op de hemel hebben, wat meestal betekent dat hij op het dak van een gebouw moet worden geplaatst. In sommige gevallen is dit niet altijd praktisch, zodat een radiogestuurde tijdserver een betere oplossing is.

Meer informatie over tijdserver NTP met GPS en tijdserver NTP met DCF

NTP gebruikt een algoritme (het algoritme van Marzullo) om de tijd op een netwerk te synchroniseren met behulp van een tijdreferentie. Hoewel netwerken kunnen worden gesynchroniseerd met behulp van interne klokken of internetgebaseerde tijdreferenties, wordt het door Microsoft en anderen sterk aanbevolen een externe tijdreferentie te gebruiken om de authenticatie te waarborgen. Een absolute tijdsreferentie moet UTC (Coordinated Universal Time of Temps Universel Coordonné) gebruiken, dat functies zoals schrikkelseconden ondersteunt - toegevoegd om de vertraging van de rotatie van de aarde te compenseren.

NTP werkt binnen de TCP/IP-suite en vertrouwt op UDP, een minder complexe vorm van NTP genaamd Simple Network Time Protocol (SNTP), waarbij geen informatie over eerdere communicatie hoeft te worden opgeslagen die NTP nodig heeft.

Synchronisatie met NTP is relatief eenvoudig, het synchroniseert de tijd met een betrouwbare klokbron zoals een atoomklok, hoewel deze extreem duur zijn en over het algemeen alleen in grote fysicalaboratoria te vinden zijn, maar NTP kan gebruik maken van het netwerk van het Global Positioning System (GPS) of van speciale radiotransmissie om UTC-tijd van deze klokken te ontvangen.

Verdere informatie: Hoe werkt een NTP server?

Internettijdservers stellen uw netwerk bloot aan virussen en DDoS-aanvallen in het kader van het Network Time Protocol. Hoe? Internettijd vereist een open UDP 123-poort die door uw firewall wordt geopend.

Toegewijde netwerktijdservers voldoen aan de tijdssynchronisatiebehoeften van uw organisatie, niet alleen omdat ze een veel nauwkeurigere tijd opleveren, maar ook omdat ze uw netwerk beschermen.

Galleon NTP-tijdservers synchroniseren de tijd op uw netwerk achter uw firewall, zodat uw netwerk volledig beschermd blijft.

Verdere informatie: Verbetert een speciale NTP-tijdserver de veiligheid van het netwerk?

UTC (Coordinated Universal Time) is de wereldwijde tijdschaal en heeft in de jaren zeventig de oude tijdstandaard GMT (Greenwich Meantime) vervangen.

Er zijn drie plaatsen waar een bron van UTC-tijd kan worden gevonden:

 • De eerste is het internet. (als veiligheid belangrijk is, wordt het gebruik van internet tijdbronnen sterk afgeraden).
 • De tweede methode is het gebruik van een ntp-time-server-gpss. Deze apparaten gebruiken het GPS-signaal (dat meestal voor satellietnavigatie wordt gebruikt), dat eigenlijk een tijdcode is die door een atoomklok (aan boord van de satelliet) wordt gegenereerd. De GPS-antenne vereist een helder zicht op de hemel, wat het enige nadeel is van het gebruik van GPS.
 • De derde methode is het gebruik van een NTP-server met een radioantenne. Nationale natuurkundige laboratoria in vele landen, zoals NIST in de Verenigde Staten en NPL in het Verenigd Koninkrijk, zenden een tijdsignaal uit van hun atoomklokken. Deze signalen kunnen worden opgevangen met een radio NTP-server waarnaar wordt verwezen.

Verdere informatie: Wat is de beste bron voor UTC-tijd?