Ondersteuningspakete

Galleon Network Time Server (TS) en NTP Server (NTS) producten worden geleverd met een gratis verlengde garantie van respectievelijk 3 en 6 jaar. Deze garanties zijn "Return to Base", gaan in op de factuurdatum en dekken alleen hardwarefouten.

De klant moet het defecte toestel naar ons terugsturen voor alle garantiewerkzaamheden, waarna wij het toestel aan u terugsturen. De garantie geldt alleen voor hardware die bij Galleon Systems is aangeschaft.

Waarom heb ik een extra steunpakket nodig?

Zoals hierboven vermeld, geldt onze standaardgarantie voor de teruggave van het toestel, wat onvermijdelijk leidt tot enige stilstand als er iets misgaat. Galleon Systems begrijpt echter dat onze tijdservers worden geïnstalleerd om bedrijfskritische processen te beheren waarbij elke systeemuitval u geld kost! Onze ondersteuningspakketten zijn ontworpen om systeemuitval en inkomstenverlies tot een minimum te beperken.

Ondersteuningspaket Goud

Een vervangende eenheid wordt gebouwd en opgeslagen bij Galleon Systems. Dit is een speciale, routinematig geteste eenheid die speciaal voor u wordt bewaard en onmiddellijk kan worden gebruikt als uw hoofdtoestel uitvalt. Dit vermindert de downtime van uw systeem tot uren in plaats van dagen!

Gouden ondersteuning is beschikbaar voor een periode van 3 of 5 jaar - vraag uw verkoopadviseur om meer informatie.